+45 96 44 10 30 info@damgaard-automatik.dk

Automatik og automatiske processer er vores store passion

Robotterne er kommet for at blive. Vi kan lige så godt se det i øjnene – om vi kan lide det eller ej. Og faktisk kan vi rigtigt gode lide det.

Dels har vi en stor passion for det, men den største tilfredshed for os er, at se effekten af de robotter og automatiseringer som vi bringer til live hos vores kunder; når det hele går op i en højere enhed og produktivitet, arbejdsglæde og indtjening forenes.

Se filmen om automatisering
med DamGaard Automatik

Tillid og tryghed

Vores passion sikrer, at vi altid når i mål med projekterne. Men vi er os fuldt bevidst, at tillid og tryghed er vigtigere parametre i samarbejdet med vores kunder.

Vi har arbejdet med automatik i mere end 20 år og vores erfaring gør, at du som kunde netop kan føle dig tryg ved vores ekspertise og rådgivning. Og du kan have tillid til, at dét vi leverer – dét virker.

At vi prioriterer et stærkt og tillidsfuldt partnerskab, ses tydeligt i vores mange lange kunderelationer, der har fulgt os helt fra start; noget der fylder os med stor ydmyghed.

Vi holder mere end vi lover

– vi tager også ansvar.

Vi ser vores kunder, som virksomheder vi har et medansvar for. Derfor ser vi det som en del af vores ansvar, at det leverede udstyr, maskinel og software altid er up-to-date og i skarpeste funktion.

Proactive
Automation
Partner

=

ProActive

Vi er på forkant med den nyeste teknologi og kan derigennem sikre, at vi leverer fremtidssikrede løsninger, der løser vores kunders behov på den mest optimale måde, både økonomisk og teknologisk.

Vi er også hele tiden på forkant, så vi kommer i mål med projektet i rette tid. Og vi er proaktive i vores kommunikation, så du løbende bliver opdateret om projektets udvikling.

=

Automation

Vi arbejder 100% indenfor industriel automation og opnår derigennem et samlet fokus på dette område.
=

Partner

Vi arbejder hver dag på at sikre et samarbejde baseret på tillid og troværdighed.

Går det godt for vores kunder går det godt for os. Det handler om et tæt sammenspil mellem mennesker, men det drejer sig bestemt også om et sammenspil mellem mennesker og maskiner. Maskiner skal være brugervenlige, og de mennesker, der skal betjene dem, skal have den nødvendige instruktion og support.

Send os en besked

DamGaard Automatik A/S
Industrivej 12
9490 Pandrup
Denmark

CVR.: 30 20 39 84

RING: +45 96 44 10 30
Mandag-fredag, 7:00 – 16:00

© 2020 | All rights reserved
DamGaard Automatik A/S

Let's be social