+45 96 44 10 30 info@damgaard-automatik.dk

%

75% kan øge bundlinjen
med robotteknologi

Kun én ud af fire danske virksomheder udnytter deres potentiale med robotteknologi og det endda selvom effekten er godt dokumenteret. 

Udnytter din virksomhed jeres potentiale?

Undersøgelser viser, at de typiske årsager til mange virksomheder ikke anvender robotteknologi er, at man synes ens produktion enten er for lille til, at det kan svare sig eller at man føler det ikke passer til den måde man fremstiller sine produkter på.

Robotteknologi øger også bundlinjen hos mindre virksomheder

Men det er langt fra størrelsen, der afgør om det kan betale sig at optimere og effektivisere sin produktion – eller fremstillingsprocessen for den sags skyld.

I langt de fleste tilfælde kan selv mindre virksomheder på 10-15 ansatte opleve store fordele i både effektivisering, kvalitetssikring og indtjening.

Få et uforpligtende tjek om robotteknologi er en rentabel løsning for dig

FORBEDRET ROBOTTEKNOLOGI TIL BILLIGERE PENGE

Potentialet for danske virksomheder har rykket sig enormt de senere år. Samtidig har robotteknologien forbedret sig markant både hvad angår funktionalitet og fleksibilitet omkring håndtering af selv komplicerede produktionsemner, men også i forhold til pris. Faktisk er det nu økonomisk rentabelt for så godt som alle produktionsvirksomheder at implementere robotteknologi.

Bedre konkurrenceevne og øget innovation!

En anden gevinst ved robotteknologi er konkurrencedygtighed – både nationalt og især internationalt, men også i form af kreativitet og innovationskraft. Fordelene ved den øgede internationale konkurrenceevne har gjort det muligt for mange virksomheder at bibeholde produktionen i Danmark.

Fysiske og sundhedsmæssige fordel ved robotteknologien:

  • Mindre nedslidte medarbejder
  • Mere energi hos medarbejderne
  • Mere kreativitet og innovation af produkter og produktionsmetoder

Next generation robotcelle: Mindre, stærkere og intuitiv 3-trins programmering

Oveni de allerede nævnte fordele ved robotteknologi, har det aldrig været lettere end nu at komme i gang og implementere robotteknologi. I Danmark er vi nemlig med helt fremme, når det gælder udviklingen af funktionelle, fleksible og intuitive robotter.

Dét seneste skud på stammen er robotcellen Nordbo Cube, der både med sin størrelse og funktionalitet kan indsættes i en hvilken som helst produktionslinje hvor som helst. Den fylder mindre end 3 m2 og har en så intuitiv og enkel programmeringsflade, at man ved hjælp af blot 3 simple trin kan klargøre robotten

Tag robotten i hånden

Lige så umuligt det er for musen, der står på togskinnerne og fægter med hænderne for at stoppe det frembrusende tog, lige så umuligt er det at stoppe den rivende udvikling indenfor robotteknologi. Spørgsmålet er derfor ikke om man skal hoppe ombord, men snarere hvornår man skal springe på toget – eller rettere sagt: tage robotten i hånden og følge med udviklingen for ikke at blive kørt agterud af konkurrenterne.

Måske du føler et lille sug i maven ved at skulle tage springet og mange tanker og problemstillinger toner sig måske frem på frontallappen, for hvordan griber man det nu an og sikrer sig den rigtige og bedste løsning.

(Kilde: teknologiogudvikling.dk)

Få råd fra en erfaren robotteknologi-ekspert

Vores bedste råd og anbefaling til dig er, at du vælger en leverandør med både ekspertise og erfaring, og som hjælper dig sikkert igennem hele processen, og også er let at få fat på efterfølgende.

Vi har hjulpet et bredt udvalg af produktionsvirksomheder med implementering af robotteknologi og måske vi også er det rigtige match for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 9644 1030 eller benytte formularen nedenfor. Er vi ikke den rette til opgaven, skal vi nok sige det til dig og samtidig gerne hjælpe dig i den retning du skal.

Send os en besked